HTML

A mi zöldalmánk

Sokan nem tudnának válaszolni a kérdésre: mit jelent számukra a fa. Van, akinek egyszerűen a meleget jelenti, másoknak az erdei kirándulásokat és a hatalmas erdőket idézi fel elsőként, de emellett számtalan személyes történetünk, érzésünk kötődik hozzá. A Zöldalma pályázattal egy játékra hívtuk a gyermekeket. Arra kértük őket, hogy minél változatosabb technikák felhasználásával, csapatmunkában elkészített képzőművészeti alkotásokon keresztül bemutassák, milyen jelentéseket, gondolatokat hordoz számukra a fa.

Kik vagyunk

Csatlakozz!

Kövesd nyomon a legújabb
bookline kedvezményeket és
akciókat a facebook-on!

Jó étvágyat?

2010.12.16. 14:13 journal

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldalmapalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr532519617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagykinga 2010.12.17. 18:36:46

Jobb lenne, ha egy-egy képről (cím megjelölésével) külön-külön tudnánk tetszést nyilvánítani.

journal 2010.12.20. 11:57:27

A beérkezett pályamunkákból tervezünk egy kiállítást, és azzal párhuzamosan feltesszük egyesével is a fotókat (címmel, alkotóval). A közönségszavazás is akkor lesz, így még a közönség is oszt egy díjat!
süti beállítások módosítása